2024 BÖLÜM TANITIMI

Yıldız  Teknik Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü yeni öğrencilerini "2024 Yeni Eğitim-Öğretim Müfredatı ve Sertifika Programları" ile karşılıyor. Güncellenmiş Yeni Eğitim Planımızla birlikte öğrencilerimiz ‘Sosyal Sorumluluk ve Adalet”, ‘Kariyer Planlama’, ‘Yapay Zeka’ ve Python, Matematica, maple vb. programların öğretildiği ‘Temel Bilgisayar Teknolojileri’ derslerini alacaklar. Böylelikle disiplinlerarası etkileşimle Fakültemizin tüm bölümleri kendi aralarında daha güçlü eğitim ve ar-ge iş birlikleri kurabilecektir. 

Öğrencilerimize, kimyanın farklı sektörlerindeki alanlarla ilgili bilimsel uzmanlaşmaya yönelik sertifikalar vermeye başlıyoruz. Böylece, öğrencilerimiz Mesleki Seçmeli Derslerini ilgi duydukları alanlara göre seçerek  uzmanlaşabilecekler. 

Dördüncü sınıfın son döneminde de anlaştığımız büyük ölçekli şirketler bünyesinde isteyen öğrencilerimiz staj yaparak sektörü yakından tanıma ve teorik bilgilerini uygulamaya aktarma fırsatı elde edebilecekler. 

Shining Star Programı kapsamında başarılı öğrenciler lisanstayken isterlerse yüksek lisanstan da ders alabilecekler. Yüksek lisansta alması gereken dersleri lisanstayken tamamlayıp lisans mezuniyetinin hemen ardından yüksek lisans eğitimlerini kısa sürede tamamlayabilecekler. 

 

KİMYA BÖLÜMÜ TANITIM SUNUMU İÇİN TIKLAYINIZ.

"YTÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Temel Bilimler Eğitimi Modeli" için tıklayınız.

Kimya Bölümü Laboratuvarları tanıtım videosu için tıklayınız.

Kimya Bölümü tanıtım videosu için tıklayınız.

KOOP Eğitim Modeli hakkında ayrıntılı bilgiye  http://www.koop.yildiz.edu.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Sertifika Programlarımız hakkında detaylı bilgi için tıklayınız. 

Mesleki Staj hakkında bilgi için tıklayınız.

Yandal Programları hakkında bilgi için tıklayınız.

Çap hakkında bilgi için tıklayınız.

Erasmus Programı hakkında bilgi için tıklayınız.

Shining Star Programı hakkında bilgi için tıklayınız.

PORTFOLYO hakkında bilgi için tıklayınız.