KIM1170 Genel Kimya Servis Dersi Final Sınavı hakkında Duyuru

                 Değerli Öğrencilerimiz,

                 KIM1170 Genel Kimya Servis Dersinin çevrimiçi yapılacak Final sınavıyla ilgili bilgiler aşağıda sunulmuştur:

-        Final sınavı 23.06.2021 tarihinde 11:00-13:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

-        Online sınav, çoktan seçmeli test şeklindedir. Toplam 25 soru sorulacak olup her bir soru 4 puandır. Sınav süresi 110 dakikadır.

-        Sınav sırasında cevapladığınız ve/veya boş bıraktığınız soruya geri dönülemeyecektir. Bu sebeple soruları cevaplamadan ya da boş bırakmadan önce dikkat ediniz.

-        Sınav konuları tüm dönem içerisinde işlenmiş konulardan oluşmaktadır. Ayrıca laboratuvar denemeleri ile ilgili sorular da yer almaktadır.

-        Sorulara verdiğiniz her 4 yanlış cevap 1 doğru cevabınızı götürmektedir (diğer bir ifadeyle sınav neti hesaplanmasında 1 yanlış 0,25 doğruyu götürür). Bilmediğiniz soruları boş bırakmanız yararınıza olacaktır.

-        Sınav sırasında çevrimiçi platforma bağlanmakta ya da sistemden kaynaklı bir sorun yaşamanız durumunda dersinizin hocası ile ivedilikle iletişime geçmeniz gerekmektedir.

-        Sınav sırasında yaşadığınız sistemden kaynaklı sorunları yaziciozlem@gmail.com ve omerrrgunkara@hotmail.com mail adreslerine de eş zamanlı olarak bildirebilirsiniz.

                Sağlıklı günler ve sınavlarınızda başarılar dileriz.