1. sınıfların ders kayıtları hk

Sevgili öğrencilerimiz

Bugün yani 23 Eylül 2022 cuma 1. sınıf öğrencilerinin ders kayıt günü sisteme girerek derslerinizi seçmelisiniz. Bölüm web sitesinde ders programı mevcuttur. Programda yazan 1.sınıfların alacağı dersleri ve gruplarını dikkate almalısınız. %30 ingilizce öğrencilerimizin mezun olana kadar 49 kredi ingilizce ders alması gerekmektedir. Bu nedenle bu dönem kayıt olacağınız derslerden 4 kredi ingilizce ders seçmelisiniz. her öğrencimizin 4 kredi ingilizce ders alabileceği kadar her dersten belirli sayıda kontenjan bulunmaktadır. Bu nedenle bir dersin ingilizce kontenjanı dolmuşsa başka bir ders seçmeniz önerilir. DERSLERİNİZİ SEÇTİKTEN SONRA MUTLAKA SİSTEMDEN KONTROL ET, KESİNLEŞTİR VE ONAYLA İŞLEMLERİNİ YAPMALISINIZ.

Sorularınız ve yaşadığınız sorunlar için ytukimyablm@yahoo.com adresine mail atarak bilgi alabilirsiniz.